Pure'n'Well

FAQs

We hebben enkele veelgestelde vragen verzameld om u meer informatie te geven over Pure'n'Well en het assortiment dat we aanbieden.

Hoe kunnen we u helpen?

Non-toxic concept

Wat betekent de term non-toxic?

De term niet-toxisch verwijst naar een levensstijl en aanpak om onnodige chemicaliën en giftige stoffen om ons heen te elimineren.

Bij de keuze van producten worden de hoogste eisen gesteld aan de zuiverheid van de productsamenstelling. We zouden het dus kunnen definiëren als een basisvereiste van deugdelijkheid en de afwezigheid van schadelijke stoffen, zoals gesuggereerd door de woordenboekdefinitie.

"Niet-toxische dingen zijn niet giftig. Het is over het algemeen veilig om non-toxic stoffen te eten of in te ademen, en ze zijn niet schadelijk voor het milieu."

Waarom de non-toxic aanpak?

Want veilige samenstelling is de basis. Iedereen wil het beste voor zijn gezin, maar het is moeilijk om door de overvloed aan aanbiedingen te navigeren en de kwaliteit te herkennen. Wij sluiten geen compromissen en willen het beste voor iedereen! Daarom hebben we onze krachten gebundeld met echte experts en uit voorzorg producten geselecteerd die geen potentieel schadelijke en risicovolle stoffen bevatten.

Hoe werkt productselectie?

Bij het kiezen van het product voor onze e-shop is het niet voldoende dat het product natuurlijk is, of zelfs dat het een certificaat heeft, omdat zelfs dergelijke producten helaas veel ongewenste en onnodige chemicaliën kunnen bevatten. We zijn niet zomaar een winkel met natuurlijke cosmetica. We gaan nog verder, we zijn non-toxic. Wij werken samen met experts van een gespecialiseerde non-profit organisatie, lezen de ingrediënten voor u, zodat u kunt vertrouwen op onze selectie.

Hoe weet ik welke ingrediënten mijn gekozen product bevat en of het non-toxic is?

Pure'n'Well staat voor een transparante plek waar we u alleen geselecteerde natuurlijke cosmetica en reinigers aanbieden die gemaakt zijn van echte ingrediënten.

We sloegen de handen in elkaar met echte experts en selecteerden voor jou producten die geen potentieel schadelijke en risicovolle stoffen bevatten.

In het algemeen kunt u voor het controleren van stoffen altijd gebruik maken van de database van de internationale expertgroep EWG.

Wat zijn de voordelen van non-toxic?

Ons motto "Wij geloven in onberispelijke producten die Puur zijn voor jou en Goed voor het milieu." beschrijft tegelijkertijd ons doel. Wij zijn van mening dat een niet-toxische aanpak veel voordelen met zich meebrengt, zoals een gezonde omgeving voor kinderen en u. Veel mensen hebben verbeteringen in hun gezondheid gezien met eczeem, hormoonspiegels, immuniteit, vruchtbaarheid, geestelijke gezondheid, enz. Bij het overschakelen van conventionele producten naar niet-toxische producten.

Verzending & Bezorging

Hoe snel is het leveringsproces?

We werken er hard aan om je bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen. Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 22.00 uur we streven ernaar om dezelfde dag nog te verzenden. Het lukt ons echter niet altijd. Soms zijn producten niet op voorraad en kan het iets langer duren voordat je bestelling aankomt. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan laten wij u dit uiteraard zo spoedig mogelijk weten.

Naar welke landen levert Pure'n'Well?

Momenteel kunnen uw bestellingen worden bezorgd in Nederland en België. 

Wat zijn verzendkosten?
  • € 2.95 voor bestellingen binnen NL en BE
  • gratis voor bestellingen boven de € 49 binnen NL en BE
Waar is mijn bestelling?

U ontvangt per e-mail een track & trace-link. Zo weet je wanneer je pakket wordt bezorgd. Ook is het mogelijk om via die link een ander afleveradres of een andere afleverdatum op te geven die handiger is.

Mocht je geen track & trace code hebben ontvangen, controleer dan je spamfilter.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

U kunt uw bestelling op verschillende manieren betalen. We bieden momenteel de volgende betaalmethoden aan:

  • iDeal
  • Bancontact
  • Sofort
  • GiroPay
  • Visa
  • Mastercard
  • Meastro

Retourneren & Ruilen

Wat is het retourbeleid?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet is verbroken. Als de verzegeling is verbroken, is uw bestelling definitief en kan deze niet worden geretourneerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, heeft u na herroeping nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Alleen de kosten voor retour van u thuis naar de webshop zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Lees voor meer informatie Retourbeleid

Als ik niet tevreden ben met het gekochte product, maar ik heb het al uitgepakt, gepast, kan ik het dan retourneren of ruilen? (Ik hou bijvoorbeeld niet van de consistentie van de crème of de geur van het parfum)

Als de verzegeling is verbroken, is uw bestelling helaas definitief en kan deze niet worden geretourneerd.