U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet is verbroken. Als de verzegeling is verbroken, is uw bestelling definitief en kan deze niet worden geretourneerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, heeft u na herroeping nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
 
Alleen de kosten voor retour van u thuis naar de webshop zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
 
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@purenwell.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
  • Houd er rekening mee dat retourzendingen naar het volgende adres moeten worden verzonden: 
Pure’N’Well Return Service
De Steenbok 26,
5215 ME s-Hertogenbosch, NL