We werken er hard aan om je bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen. Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 22:00 streven ernaar dezelfde dag te verzenden. Het lukt ons echter niet altijd. Soms zijn producten niet op voorraad en kan het iets langer duren voordat je bestelling aankomt. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan laten wij u uiteraard zo spoedig mogelijk weten.

Verzendkosten.

  • € 4.95 voor bestellingen binnen NL en BE
  • gratis bij bestellingen boven de € 49 binnen NL en BE

Levertijd.

Al onze bestellingen worden bezorgd door onze partner PostNL, DHL, DPD en FedEx. Over het algemeen zal de bezorging de volgende werkdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur plaatsvinden.
Helaas kunnen we geen bezorgdatum garanderen.

In welke landen levert Pure'n'Well?

Momenteel kunnen uw bestellingen worden bezorgd in Nederland en België.

Waar is mijn bestelling?

Je ontvangt een track & trace link per e-mail. Zo weet je wanneer je pakket wordt bezorgd. Het is ook mogelijk om via die link een ander afleveradres of een andere afleverdatum die handiger kan zijn.

Heeft u geen track & trace code ontvangen, controleer dan uw spamfilter.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen!

Dat is vervelend. In de track & trace kun je zien waar je pakket is en waarom het (nog) niet is afgeleverd. Als je er niet uitkomt neem dan contact met ons op via info@purenwell.nl.  

Onjuiste volgorde.

Uw pakket bevat een pakbon. Hier staat precies wat u besteld heeft. Als uw bestelling onjuist is, neem dan direct contact met ons op via info@purenwell.nl.