Pure'n'Well

Over ons

Wij geloven in onberispelijke producten die Pure zijn voor het milieu en Well voor jou.

Wie zijn we?

Pure'n'Well staat voor een transparante plek waar we u alleen geselecteerde natuurlijke cosmetica en reinigers aanbieden gemaakt van echte ingrediënten en vooral zonder gevaarlijke stoffen.

 We filteren strikt alleen pure producten zonder compromissen. We zijn niet alleen groen of natuurlijk —wij zijn non-toxic.

Onze manieren van werken

De lijst met veilige ingrediënten is voor ons de basis.

Iedereen wil het beste voor zijn familie en goede vrienden, maar het is moeilijk om door het enorme aanbod op de markt te navigeren en de kwaliteit te herkennen. Wij willen het beste voor iedereen! Daarom hebben we de handen ineengeslagen met echte experts en producten voor je geselecteerd die geen potentieel schadelijke en risicovolle stoffen bevatten.

We leven in overeenstemming met onze missie

Wij geloven dat onze missie bijdraagt aan een betere wereld om te leven. Bij elke stap maken we onze visie waar, via sociale netwerken en onze blog delen we de bewezen principes van een gezond huishouden met u en volgen we ze zelf ook.

We kiezen voornamelijk Europese fabrikanten

We zijn geen wereldwinkel. Bij het kiezen van producten voor onze winkel zoeken we eerst in lokale markten. Wij geloven dat we hier veel geweldige fabrikanten hebben die dezelfde visie delen en die het verdienen om ondersteund te worden. Ook willen we de lokale economie steunen.

We handelen bewust en respectvol

Wat ons lichaam ten goede komt, komt ook het hart van onze planeet ten goede. We vormen allemaal één geheel en zijn een ondeelbaar onderdeel van de natuur en haar kringloop. En onze natuurlijke producten ook. Ze komen uit de rijkdom van de natuur en zijn altijd vriendelijk voor ons en de hele planeet.

manieren van werken

Product selectie proces

Hoe werkt ons selectieproces?

Bij het kiezen van het product voor onze e-shop is het niet voldoende dat het product natuurlijk is, of zelfs dat het een certificaat heeft, omdat zelfs dergelijke producten helaas veel ongewenste en onnodige chemicaliën kunnen bevatten.

We zijn niet zomaar een winkel met natuurlijke cosmetica. We gaan nog verder, we zijn non-toxic . Wij werken samen met experts van een gespecialiseerde non-profit organisatie, lezen de ingrediënten voor u op basis van de voorzorgsbenadering, zodat u kunt vertrouwen op onze selectie.

Voor meer informatie kunt u onze antwoorden op de meest gestelde vragen lezen.

Waarom de non-toxic aanpak?

Want veilige samenstelling is de basis. Iedereen wil het beste voor zijn gezin, maar het is moeilijk om door de overvloed aan aanbiedingen te navigeren en de kwaliteit te herkennen. Wij sluiten geen compromissen en willen het beste voor iedereen! Daarom hebben we onze krachten gebundeld met echte experts en uit voorzorg producten geselecteerd die geen potentieel schadelijke en risicovolle stoffen bevatten.

Onze missie

Bied hoogwaardige clean label-producten aan die levens en het milieu helpen verbeteren.

Onze visie

Om de samenleving voor te lichten en verschillende standpunten over de industrie en een gezonde levensstijl naar voren te brengen en door dat te doen de verandering te pionieren, zodat alle fabrikanten en consumenten dit als een nieuwe norm zouden beschouwen.