Producten van een professionele visagiste

Titta Silky Skills is een cosmetica gemaakt door een ervaren professionele visagiste, Tatyana Sleptsova – Tita. Tita heeft door de jaren heen uitgebreide ervaring opgedaan in de filmindustrie, waardoor ze de unieke huidverzorgingsbehoeften van veel acteurs heeft onderkend. Het langdurig gebruik van make-up en protheses gedurende langere perioden, een noodzaak bij het portretteren van specifieke karakters op de camera, eist vaak zijn tol van de huid en leidt tot verschillende aandoeningen. In haar zoektocht om acteurs er onberispelijk uit te laten zien op het grote scherm, bedacht Tita verschillende technieken en remedies om deze veeleisende huidverzorgingsuitdagingen aan te pakken.

Het kwam op het punt waarop de acteurs haar begonnen te vragen waarom ze niet haar eigen productmerk startte. Ze weet uiteindelijk wat een visagiste nodig heeft. Ze erkende de specifieke behoeften van make-upartiesten zoals zijzelf en besloot haar merk te lanceren, producten te ontwikkelen die op maat waren gemaakt om aan deze unieke vereisten te voldoen en deze naar verschillende filmtitels te vernoemen.

Mix van biologische en natuurlijke ingrediënten

De producten van Titta Silky Skills bestaan ​​uitsluitend uit gecertificeerde biologische en natuurlijke componenten. Zorgvuldig samengestelde basisoliecombinaties zijn bedoeld om allergieën te verlichten, de gevoeligheid van de huid veroorzaakt door omgevingsfactoren te verminderen en bescherming te bieden tegen veranderende weersomstandigheden en tijd. Nu zijn ze voor jou verkrijgbaar in onze webshop - probeer ze nu en laat je behandelen als een filmster!

Topproducten

Stealing Beauty Gezichtstonic

Ontdek de luxueuze effecten van Stealing Beauty Gezichtstonic , doordrenkt met hyaluronzuur en kojiczuur voor een premium teint. Het is een speciale gezichtstoner die bijdraagt ​​aan de hydratatie en elasticiteit van de huid. Het blokkeert de synthese van melanine en zorgt voor pigmentvlekken. Tegelijkertijd herstelt het de normale hydrobalans en versterkt het de weerstandskrachten van de huid.

 

Far & Away Oogserum

Dit luxe oogserum heeft een zachte textuur, speciaal gemaakt voor mensen met een gevoelige huid . Verheldert en verfraait onmiddellijk het gevoelige gebied rond de ogen en vermindert wallen en rimpels . Zeg vaarwel tegen saaiheid (houd ze “Far & Away") en hallo tegen een meer verfriste, jeugdige teint. Laat het 's avonds intrekken en binnen een week na regelmatig aanbrengen ziet u zichtbaar resultaat.

Titta Silky Skills "Far & Away" Oogserum voor de gevoelige huid

Bounty Hunter Organische Zinkzalf

De perfecte combinatie van basis- en essentiële oliën komt alleen voor in Bounty Hunter ! Elke olie is zorgvuldig gekozen en nauwkeurig afgemeten om antibacteriële, antiseptische en geruststellende bescherming te bieden. Zink droogt en beschermt effectief, terwijl tamanu-olie kalmeert en herstelt. De andere oliën voeden, hydrateren en regenereren.

 

Titta Silky Skills "Bounty Hunter" organische zinkzalf

Een echt natuurlijke verzorging die de huid van het plaatselijke behandelgebied voedt en kalmeert. Het heeft sterke antibacteriële en ontstekingsremmende voordelen; kalmeert irritatie, roodheid, luieruitslag en bestrijdt dagelijkse huidproblemen. Geschikt voor het gezicht, maar ook voor de gevoelige babyhuid.


Ben je ook geïnteresseerd in andere niet-giftige onderwerpen? Je houdt misschien van:

10 december 2023